Blahorečenie Jána Havlíka sa dá podporiť aj kúpou darčekových predmetov

Počas leta začína ďalšia fáza podpory slávnosti blahorečenia Jána Havlíka v Šaštíne. Všetci, ktorí majú záujem, si môžu prostredníctvom internetovej stránky janhavlik.sk zakúpiť darčekové predmety, ktoré sú spojené so životným odkazom budúceho slovenského blahoslaveného. 

V ponuke sú hrnčeky, perá, šiltovky, odznaky, tašky, letáky, film na USB, fľaša, bufka, tričká, mikiny a kniha. Predmety si môžu záujemcovia objednať na adrese predmety@vincentini.sk.
 
„Sme radi, že na začiatku leta prinášame ďalšiu novinku, ktorú ponúkame všetkým. Viacerí sa nás posledné dni a týždne pýtali, či je možné mať na slávnosť blahorečenia nejakú trvalú spomienku a zároveň či ju môžu niečím podporiť. Preto by sme radi všetkým oznámili, že na oficiálnej stránke sme sprístupnili časť s názvom predmety, kde nájdu sériu darčekových predmetov spojených s Jánom Havlíkom,” hovorí Silvia Lehutová, prezidentka Združenia Zázračnej medaily na Slovensku a spolukoordinátorka príprav blahorečenia, ktoré bude 31. augusta 2024 v Šaštíne. 
 
Komunikačný tím slávnosti blahorečenia
Blahorečenie Jána Havlíka sa dá podporiť aj kúpou darčekových predmetov
Prejsť na začiatok
Verified by MonsterInsights